Massage

Ontspanningsmassage

Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage

Ayurvedische Massage


Waarom een massage?

Er zijn zoveel goede redenen om jezelf eens een massage te laten geven.....ik noem hier een aantal:

* Een goede massage verbetert de doorbloeding, dit verbetert de conditie van de spieren en van de huid.

* Een massage ontspant en brengt lichaam en geest meer in balans. Er komen tijdens de massage namelijk stoffen vrij in het lichaam die hieraan bijdragen zoals oxytocine. Dit maakt het lichaam zelf aan tijdens de massage. Het zorgt ervoor dat je beter opgewassen bent tegen spanning en makkelijker rust kunt vinden. Ook komt endorfine vrij, dat stofje zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt. Tenslotte komt serotonine vrij, deze stof werkt vooral rustgevend. Van veel klanten hoor ik dan ook dat ze na de massage erg goed geslapen hebben!

* Zeker in tijden van drukte en geestelijke spanning werkt een massage heilzaam. De hele week en de gehele dag laat je jezelf door van alles en nog wat leiden. Een massage is een duidelijk voelbare stap op de plaats. Je kalmeert, wordt je weer bewust van 'de essentie' in het bestaan, namelijk dat het van het grootste belang is dat je jezelf lekker voelt.

* Misschien is de belangrijkste reden wel gewoon dat het heerlijk is om jezelf even helemaal te laten verwennen.

Duur van een massage

* Een massage duurt een vol uur. Dat is in principe voldoende om alles aan bod te kunnen laten komen.

* Je kunt ook kiezen voor een massage van anderhalf uur. Als je lekker geniet van de massage zul je merken dat een uur zo om is. Wil je anderhalf uur? Dat kan! Geef het van te voren even aan bij het maken van een afspraak. Dan kan ik daar rekening mee houden ivm planning.

Afspraak maken?

Contact:

gert.demooij@home.nl

0683334484