Wie ben ik...In de jaren 90 heb ik na de opleiding Inrichtingswerk aan de Haagse Hoge School,  de beroepsopleiding Astrologie gevolgd bij Astra in Utrecht.  Tijdens deze opleiding leerde ik ook werken met de Tarot.

Tijdens een reis in Indonesie, in 2006, waar ik een aantal keren een massage ontving, kwam ik op het idee om een massagecursus te gaan volgen. Dat was een schot in de roos.   Na jaren gewerkt te hebben in de hulpverlening  is het een leuk vervolg om mensen ook direct en tastbaar te helpen.  Sinds 2015 geef ik massages, geef ik astrologische consulten en coach ik mensen in mijn eigen praktijk .


Massage

 Wellness Academie in Hasselt (B) en Utrecht, Massage Academie in Apeldoorn en bij i-massage in Den Haag.

Astrologie

5 jarige Beroepsopleiding Astrolgie - Astra - Utrecht behaald in 2000

Social Work

Haagse Hogeschool - Den Haag behaald in 1995

Gert